Aktiviteter under vårsäsongen

Med anledning av risken för smittspridning har styrelsen kommit fram till följande regler för aktiviteter inom klubben. Reglerna gäller tills vidare. Vi beklagar begränsningarna, men känner att de är nödvändiga för att förhindra smittspridning.

 1. Den som har förkylningsymptom stannar hemma, för allas trevnad!
 2. Skjutledare
  Ingen är skyldig att vara skjutledare. Dina klubbkamrater kommer naturligtvis att uppskatta om du arrangerar skjutningar enligt schema, men om du väljer att inte göra det respekterar vi det. Om skjutledaren inte kommer till en skjutning får den som vill skjuta ta på sig att vara skjutledare. Annars ställs skjutningen in.
  Skjutledare ansvarar för att fylla i anmälningslista, att deltagare betalar startavgift och att publicera resultatlista efter skjutningen. Anmälningslistorna kan lämnas i facken inne på kontoret eller i brevlådan hemma hos ordförande.
 3. Kommunikation
  Resultat och annan kommunikation skickas till klubbens sändlista: medlemmar@gavlepistol.se
  För fältskjutningar där bana behöver byggas i förväg kommunicerar skjutledare om den inte kommer att arrangera skjutningen, och den som kan tänka sig att ta över och arrangera skjutningen gör detsamma.
 4. Avstånd
  På alla skjutningar håller vi avstånd till varandra. På banskjutningar minst en tom plats mellan skyttar (så max 20 deltagare i hallen). Vid fältskjutning håller vi avstånd mellan skyttar. Oavsett håller vi avståndet även vid markering. Ingen uppehåller sig inne på ”kontoret” i skjuthallen utom den som är skjutledare.
  Vid platsbrist måste tyvärr den som kommer sist stå över!
 5. Utrustning
  Skjutprotokoll, anmälningslistor och markeringslappar kommer att finnas framlagda till skjutningarna på kontoret. Om de tar slut, meddela styrelsen. Vid banskytte rekommenderar vi att alla använder egna lappar och klistrar sin egen tavla.
 6. Lån/Försäljning
  Vapen kommer tyvärr inte att gå att låna av klubben; vi vill inte att utrustning hanteras av många personer. De som har egna vapen eller bekant att låna av kan delta. Ammunition kommer inte heller att kunna köpas.
  Den som vill köpa ammunition kan kontakta ordforande@gavlepistol.se.
 7. Betalning
  Betalning via swish till 073-2913370. Om ni inte har swish, be ev vän betala åt er. Ansvarig skjutledare kontrollerar att betalning sker.

Vid frågor, kontakta ordförande.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen